Förstasida /  THE BEST PROTEIN TO MEET YOUR NEEDS

The best protein to meet your needs

Protein är ett nödvändigt näringsämne för uppbyggnad och bevarande av muskelmassa. Sanningen är att de flesta inte får i sig tillräckligt med protein i kosten för att täcka det dagliga behovet.

DET BÄSTA PROTEINET SOM UPPFYLLER DINA BEHOV

Protein är ett nödvändigt näringsämne för uppbyggnad och bevarande av muskelmassa.
Sanningen är att de flesta inte får i sig tillräckligt med protein i kosten för att täcka det dagliga behovet.
Mängden varierar per person och livsstil, men det finns några grundläggande tumregler som kan hjälpa dig att förenkla, kvantifiera och se hur du ligger till med dina dagliga behov.

Om du försöker gå upp i vikt eller öka muskelmassan bör du satsa på 2 g protein per kg målvikt.
Till exempel, om du väger 75 kg och vill väga 85 kg ska du sikta på 170 g protein per dag.

För att bevara din vikt ska du sikta på 1,5 g per kg av din nuvarande kroppsvikt.
Om du väger 100 kg och vill behålla denna vikt, ska du sikta på 150 g protein per dag.

Proteinpulver är ett mycket bra alternativ för att minska intaget av kalorier och öka intaget av högkvalitativt protein.
Låt oss gå djupare in på proteinalternativ som uppfyller dina behov.

För idrottare och efter träning

BioSteel Recovery Protein Plus har den perfekta balansen av protein och kolhydrater (med ett gram fett och fiber) samt alla nödvändiga aminosyror som främjar återhämtning
omedelbart efter träning och ersätter det du har förbränt så att du blir redo för nästa träningspass eller tävling.
Sportdrycken innehåller även enzymer som främjar matsmältningen och andra återhämtningsfaktorer, till exempel glutamin, för att hjälpa till att reparera muskler.
Den är perfekt för både kvinnor och män som tränar och/eller tävlar på hög nivå eftersom den innehåller högre nivåer av kolhydrater och socker för att ge mer energi under tävling eller träning.

Proteiner för hälsa varje dag

Om du letar efter mer protein, färre kolhydrater och mindre socker är BioSteel Whey Protein Isolate det perfekta valet.
Det spelar ingen roll om du är idrottare eller bara vill få i dig mer protein i kosten utan de andra makroämnena – Whey Protein Isolate är ett fantastiskt sätt att få en proteinboost när som helst på dagen.
Whey Protein Isolate är perfekt för kvinnor och män som har en aktiv livsstil och tränar ofta.
Den är full med protein, hjälper dina muskler att återhämta sig och främjar återuppbyggnad utan de extra kolhydraterna och sockret som Recovery Protein Plus erbjuder.

100 % Whey Protein är perfekt för kvinnor och män som vill lägga till nyttigt protein i sin kost.
Den är inte lika rik på kalorier eller andra makroämnen (fett och kolhydrater) som Recovery Protein Plus och innehåller något mindre protein än Whey Protein Isolate.
Detta är två mycket bra alternativ för de som vill öka sitt dagliga intag av högkvalitativt protein.
Dessa två kosttillskott är perfekta för aktiva kvinnor och män, och ett utmärkt alternativ när du vill äta något nyttigt mellan måltiderna för att ge dina muskler den näring de behöver.

För vegansk och växtbaserad kost

Som vegan eller någon som får sitt protein från andra källor än mejeriprodukter och kött, finns det mängder av bra proteinalternativ som kan hjälpa dig att matcha din livsstil
med din kropps behov varje dag. Oavsett om du försöker öka muskelmassan eller bara behålla din nuvarande form, kan tillskottet av en BioSteel Plant-Based Protein-produkt hjälpa dig att uppnå lämpliga proteinnivåer.
BioSteel Plant-Based Protein är perfekt även för kvinnor och män som vill lägga till hälsosamt protein i sin mjölkfria eller glutenfria kost.

Skönheten med BioSteels proteinprodukter är att de samtliga är av hög kvalitet och innehåller minimalt med ingredienser, som dock är av högsta kvalitet.
Dina val beror på din livsstil och dina mål.

Av: Matt Eiden – huvudtränare i styrka och kondition, Washington Nationals

Top